Header
Precis som rubriken säger så är vi inne i en väldigt intensiv kurs. Det blir inte mycket tid över och den tiden som blir över går till ännu mer plugg. 

Just nu har vi endast ett grupparbete kvar att skriva och en uppsats som ska skrivas i par. Sen är där även en enskild uppgift men den är jag i princip färdig med vilket är skönt. 

Uppgiften som vi ska göra enskilt handlar om att man ska läsa en patografi och sedan prestentera den och sina egna reflektioner på ett seminarium. Jag valde att läsa "Ro utan åror" av Ulla-Carin Lindquist och jag rekommenderar den verkligen. Hon skriver på ett fantastiskt sätt trots det faktum att hon större delen av boken skriver med endast två fingrar på ett speciellt tangentbord. 

Imorgon har vi seminarium i Hälsoinformatik som vi har i grupp. Vi har tidigare valt en studie att granska samt fått svara på frågor. Ska bli skönt att få det gjort.
1 kommentarer

hanna

16 Apr 2014 12:20

Å, den uppgiften hade vi också i T1 eller T2 och jag valde med den boken! Fantastiskt fin bok, har läst den flera gånger efteråt också!

Svar: Va roligt! Ja den är verkligen jätte bra :)
blivandessk.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej