Header
Idag är det drygt en vecka kvar till skolan börjar och jag längtar så jag dör! Är verkligen klar med jobb och att vara ledig, nu vill jag börja skolan igen. Har dessutom betalt all kurslitteratur nu och väntar på att få hem två böcker till. Räknade ut att böckerna kostat mig 2100kr för denna kursen. Har redan bläddrat lite i dem andra böckerna och innehållet i dom bevisar att vi faktiskt har en rolig och super intressan kurs framför oss. Den kommer säkert vara tuff det förstår jag men det är jag övertygad om att det kommer att gå fint ändå. 
Jag har ju haft turen att klara alla mina tentor hittils därför är jag lite orolig över att en omtenta skulle knäcka mig. Jag vet ju om att en omtenta inte är något att bry sig om, alla får dom vid något tillfälle och en omtenta kan vara positiv i den mening att man har fått repetera ett ämne man bevisligen haft svårt för. Så jag ska försöka att inte ta det för hårt för jag är väl medveten om att jag kommer att få nån omtenta nån gång. 

Något jag oroar mig lite för är schemat. Jag har nämligen en resa bokad under hösten och jag hoppas så innerligt att jag inte missar något viktigt den veckan. Det hade verkligen varit ett antiklimax att åka på resa och ha det kul men få ta igen hur mycket som helst när man kommer igen. Jaja nu ska jag inte noja över det!

Ha det bra, vi hörs! 💙

2 kommentarer

Anonym

27 Aug 2014 13:46

Köper du all kurslitteratur? Köper du den ny eller hittar du begagnad? Har kollat lite på blocket och så men det känns som att man får vara lite på hugget, för vissa böcker verkar alla vara ute efter:-)

Sofie

28 Aug 2014 10:27

Hej! :)
Jag undrar om du kan berätta lite hur Halmstad är som studentstad. Jag funderar på att söka halmstad i vår och skulle vara kul och veta hur studentlivet är?
Eftersom jag isåfall flyttar ner och inte känner någon, är det lätt att lära känna nya människor och är gemenskapen bra? :)

Kommentera

Publiceras ej