Header
Kilade in på bloggen och upptäckte att det fortfarande är en hel del folk som kommer in och besöker mig varje dag. Blev nästan lite rörd och fick direkt dåligt samvete över att inte bloggat något på sista tiden. Allt jag har att blogga om nu är ju min vardag, skolan är slut och jag är godkänd i allt. Jag kan lägga ett helt år bakom mig och bara blicka framåt mot nästa år.

Jag kan bli sådär filosofisk ibland och jag tänker väldigt mycket alltid. Har alltid varit sådan som person. Jag reflekterar över allt och jag tänker mig in i olika situationer och funderar över hur jag skulle agera. Det jag funderar mycket över just nu är hur jag kommer att vara som sjuksköterska? Kommer jag att vara sådär kompetent och intelligent som alla andra sjuksköterskor är? Kommer jag att ha samma pondus och samma fokus som sjuksköterskor brukar ha? Det är svårt att tänka sig in i situationen. Jag vill vara så smart, klok och ha fötterna på jorden. Jag vill vara vis. Jag vill trösta. Jag vill informera, utföra. Jag vill. JAG VILL.

Jag lever i ett lugn just nu. Det är skönt. Men jag längtar. Jag längtar till att få börja på men också avsluta år 2. Jag vill bli färdig. Det är min längtan. Jag är snart där. Snart.

4 kommentarer

Anonym

04 Jul 2014 05:50

Hej! Hur lång tid tar det att skriva in och ut patienter på sjukhuset? Vad exakt är det man gör?

Emma

04 Jul 2014 10:07

Jag brukar tänka hur jag betedde mig på första praktiken mot nu två år efteråt. Och om man tänker efter så har man utvecklats något enormt, men man har ju fortfarande de en lång bit o väg kvar. Men med det i bakhuvudet så tänker jag att man kommer bli bättre o bättre varje dag o år som går :D

Natalie

06 Aug 2014 13:40

Hejsan!

Jag har precis kommit in på sjuksköterskaprogrammet i krisitanstad..

Lider också av tvångstankar och tvångshandlingar.

Hur fungerar detta för dig?
Jag ska ev påbörja KBT i höst

Svar: Kolla din mail :-)
blivandessk.blogg.se

Madde

13 Aug 2014 00:14

Hej!

Hoppas allt går bra för dig!

Jag undrar om du skulle kunna prata lite om hur det var att ansöka till utbildningen, hade du bra gymnasiebetyg och hur mycket hade du i meritpoäng osv. Gjorde du högskoleprovet?
Jag vill nämligen ansöka till utbildningen men är nästan 100% säker att jag ej kommer in. Var tyvärr sjuk ett halvår i gymnasiet vilket påverkade mitt betyg en del.

Tack för svar!

Svar: Hej! Ja jag ska svara på detta längre fram i bloggen! Håll utskik! :)
blivandessk.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej