Header
Då var det den stora dagen igår. Dagen man både sett fram emot och fruktat för. Vi responderade på fm och det gick bra. Vi fick några kluriga frågor men jag tycker att vi hade bra svar på det mesta. Ska jag vara ärlig så har jag inte mycket minne kvar av vad som sas. Man är så uppstressad och nervös att man är helt tom efteråt så jag kan med handen på hjärtat säga att jag glömt mycket haha. Vi blev godkända iallafall och vi fick bra kritik på vår uppsats. Examinatorn hade några saker hon tyckte vi behövde förtydliga och mycket av hennes justeringar hann vi göra igår. Resterande ska vi göra på måndag efter introduktionen av nya kursen. Därefter kommer vi skicka in arbetet på nytt för att få vårt "riktiga" G. Examinatorn lämnade även förslag på ändringar men vi tolkade det som om att vi inte behövde göra dessa om vi inte ville. 

På em hade vi vår opponering och det kändes mycket lugnare inför den. Vi visste ju precis vad som skulle hända och vi hade manus skrivet inför hela seminariet. Vi ställde våra frågor och lyckades hålla ett bra klimat. Vi fick mycket beröm av examinatorn eftersom att vi tog upp det som var relevant. Vi hade sett det mesta hon också hade sett men även saker hon inte hade tänkt på. Hon sa att hon brukade ge kritik till opponenterna, alltså vad vi kunde göra bättre i framtiden men hon hade faktiskt ingen kritik att ge till oss vilket absolut var roligt att höra. Respondenterna efteråt var nöjda och vi var också nöjda! 

Alltså hade vi en väldigt bra dag igår och det är skönt att kunna lägga 10 jobbiga veckor bakom sig. Nu är det nedförbacke till examen. Nu är det totalt två teoretiska kurser kvar, resten är praktik och det är såååå skönt och jag är sååå glad! På måndag börjar nästa kurs. Omvårdnad vid komplexa situationer. Vi har hört att den är tuff men väldigt rolig och givande. Det är mycket praktiskt och vi ska både ha barn-HLR och simuleringsövningar, längtar! 

1 kommentarer

blivandeanessk.blogg.se

11 Dec 2015 18:22

Härligt att höra, grattis. :) Får ta och läsa det när den kommit upp på Diva.. Vet du hur lång tid det tar innan den publiceras?

Svar: Tack! Den publiceras när vi lägger upp den och det kommer vi göra så fort vi vet att den är godkänd och det vet vi inte riktigt när det blir. Vi har 2 v på oss med ändringar men det kommer det inte ta men vi vet inte hur snabb exen är, kan skriva till dig när vi lagt upp den :)
blivandessk.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej