Header
Imorgon är det dags igen! Ska bli så kul. Börjar med halvdag och endast introduktion för kursen vi ska läsa, vilket är skönt. Mjukstart. Det känns verkligen skumt att börja skolan igen. Känns ju som om att det var evigheter sen jag var där. Det är verkligen en omställning nu efter att ha arbetat i två månader. Man får gå upp en annan tid, man får köra hemifrån en viss tid. Man ska tänka ut vad man ska ta med sig och vad man måste ha förberett innan. Man får kolla upp vilken sal man ska vara i och tänka igenom var den salen låg nu igen. Haha man glömmer ju snabbt. 

Ska dock bli skit kul att få komma igång och få träffa alla ens vänner igen. Uppdaterar imorgon om hur första dagen på termin 3 var!
Kram på er❤️
Idag är det drygt en vecka kvar till skolan börjar och jag längtar så jag dör! Är verkligen klar med jobb och att vara ledig, nu vill jag börja skolan igen. Har dessutom betalt all kurslitteratur nu och väntar på att få hem två böcker till. Räknade ut att böckerna kostat mig 2100kr för denna kursen. Har redan bläddrat lite i dem andra böckerna och innehållet i dom bevisar att vi faktiskt har en rolig och super intressan kurs framför oss. Den kommer säkert vara tuff det förstår jag men det är jag övertygad om att det kommer att gå fint ändå. 
Jag har ju haft turen att klara alla mina tentor hittils därför är jag lite orolig över att en omtenta skulle knäcka mig. Jag vet ju om att en omtenta inte är något att bry sig om, alla får dom vid något tillfälle och en omtenta kan vara positiv i den mening att man har fått repetera ett ämne man bevisligen haft svårt för. Så jag ska försöka att inte ta det för hårt för jag är väl medveten om att jag kommer att få nån omtenta nån gång. 

Något jag oroar mig lite för är schemat. Jag har nämligen en resa bokad under hösten och jag hoppas så innerligt att jag inte missar något viktigt den veckan. Det hade verkligen varit ett antiklimax att åka på resa och ha det kul men få ta igen hur mycket som helst när man kommer igen. Jaja nu ska jag inte noja över det!

Ha det bra, vi hörs! 💙
Kan en blir läkare efter att man utbildat sig till sjuksköterska?

Svar:
Hej! :) Jag skulle vilja svara både ja och nej på din fråga. Ja för att det kan man absolut bli och nej för att jag tolkar din fråga som om att du undrar om man kan läsa någon kurs/extra utbildning efter sjuksköterskeutbildningen och på så vis bli läkare, det kan man inte. Du har ingen som helst fördel med att ha läst till sjuksköterska utan får så vänligt ansöka till det 5åriga läkarprogrammet som alla andra. Fördelen man har är så fall att man läst lite grann av vad man läser på läkarprogrammet samt eventuellt lite erfarenhet men inte annars. Hoppas du blev nöjd med ditt svar, blev du inte det så får du slänga iväg en kommentar till.
Ha det bra, KRAMAR! ❤️