Header

Kom över en artikel på vårdförbundets hemsida gällande livslöner. Där jämförs löner och statistik från lönesammanställningen redovisas. Det är en skrämmande läsning och det gör mig både arg och ledsen. Många utomstående tar sig friheten att kommentera vårdupproret och anser att vi är gnälliga och giriga. Här får vi, svart på vitt, bevis om att vårat "gnäll" inte handlar om girighet utan snarare om rättvisa. Här kommer artikeln.

4 kommentarer

Rebecca

15 Oct 2016 01:22

fattar inte hur svårt det kan vara. Lärarna har lyckats och staten har ju gått in med lärarlyft, vet lärare som fått 2500kr i lönehöjning detta år. med lön på över 30.000 ett år efter examen innan denna höjning.
Jag kan köpa ingångslönen dock inte så låg som 24.ooo men det måste ju också finnas möjlighet till större utveckling och FRAMFÖRALLT om man väljer att lägga pengar och tid (vilket också är idiotiskt) på specialistutbildning måste det ju ge mycket mer på lönespecifikationen än vad det gör idag..

Blivandeanessk

09 Nov 2016 23:41

Hörredu, nu är det nog dags att du uppdaterar oss om läget tycker jag. :-)
Typ hur det känns, om du kommit in i arbetet, var det som du tänkte det även nu efter snart 6 månader.. Och hoppade du på några av extrakurserna?

Tove

21 Nov 2016 13:06

Hej :)
Har läst ett tag, och ser att du inte är så aktiv.

Jag började studera till sjuksköterska nu i augusti 2016, och tänkte kolla om du ville lämna över domänen och bloggen till mig? Lite så att den väcks till liv igen.

Mvh Tove

Zeinab

21 Feb 2018 08:54

Hej

Jag tycker att denna blogg är väldigt bra som den är och behöver inte lämnas över till någon annan, hon har ett jobb och barn att ta hand om. Därför kan hon kanske inte vara lika aktiv när det gäller bloggen, skaffa en egen blogg istället du fixar det nog lika bra.

Svar: Haha tack för försvaret :D Bloggen blir tyvärr lidande nu.. Men den får ligga kvar ändå och uppdateras när det passar :)
blivandessk.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej