Header
Som rubriken säger så har det ekat tomt här ett tag. Så vad har hänt? Inte så värst mycket faktiskt. Vi tog en välförtjänt långhelg och la uppsatsen till sidan. Men nu är vi igång igen men det går lite segare nu. Vi finjusterar texterna och försöker få rätt på vår teorianknytning, den har varit jävlig emellanåt och ibland känns det som om att vi bara skriver men vi vet inte riktigt vad haha! Det verkar dock som om att vi börjar få ordning på den. Även inledning och bakgrund känns okej. Det vi ska göra i framtiden är att skicka in våra texter till skolans skrivpunkt för de kan hjälpa oss med meningsuppbygnader och liknande. Nästa steg i uppsatsen är faktiskt att börja på resultatet. Riktigt hur vi ska gå tillväga är inte bestämt än. Men vi får se, vi ska börja på det de närmsta dagarna och får vi inte rätt på det så har vi handledning på onsdag. Tiden springer verkligen iväg. Det är lite drygt en månad kvar tills vi ska skicka in uppsatserna! Hur sjukt är inte det? Deadline är den 2:dra december. Och hur sjukt är inte det? Det är liksom mindre än två månader till jul också, vilket jag ser framemot :D

Något som vi också ser framemot är dom event som vi blivit inbjudna till. Vi ska gå på ett på sjukhuset där de olika avdelningarna presenterar sig och ett i hemsjukvården vilket ska bli väldigt spännande för det har vi aldrig varit på innan. Jag är ju dessutom sugen på hemsjukvården alltså passar det perfekt för mig. 
Ha det bra sålänge, Kram!!
Då har veckan dragit igång med full fart. Vi vart igång direkt igår på morgonen och gjorde våra sista granskningar och artikelöversikter så just nu har vi 10 vetenskapliga artiklar granskade, godkända och nerskrivna i artikelöversikter. Så jäkla skön känsla. Detta har totalt sett tagit oss två veckor. Resterande dagen igår gick åt att börja på vår metoddel eller rättare sagt datainsamlingen. Så den inledande texten till datainsamligen blev klar. Resterande text till datainsamlingen skrevs idag dessutom putsade vi lite på de gamla texterna alltså introduktion och bakgrund. Sen skickade vi in allt till vår handledare som vi ska träffa imorgon igen. Ska bli super skönt att få lite respons imorgon igen. Vi blir lätt nojjiga när vi sitter och skriver och frågar oss själva ofta om vi verkligen gör och tänker rätt. Förhoppningsvis så gör vi det. Det skulle dock inte vara hela världen om allt inte är perfekt för vi har en text och mycket kommer kunna användas och det är alltid lättare att bearbeta en redan skriven text än att inte ha skrivit något alls. Något vi börjat nojja lite extra över är våra sökningar.. När vi tittar på dem känns de inte jätte systematiska, vilket de ska vara. Men vi hoppas på en second opinion imorgon när vår handledare fått se vår sökhistorik. I värsta fall får vi väl göra några enstaka sökningar till men förhoppningsvis inte.

Jaja nu ska jag inte sitta är och oroa mig över detta. Jag uppdaterar imorgon istället efter att vi fått vår dom (haha!)
Ha det bra sålänge, Kram!!
Som rubriken antyder så är det vetenskapliga artiklar som förgyller våra dagar just nu. I torsdags och fredags gick tiden åt att läsa och granska artiklar. Sammanlagt har vi gjort 8 av 11 just nu. Inte nog med att man ska läsa och granska dem så ska man skriva en artikelöversikt, vilket vi också har gjort. Det tar lite tid men vi har haft ett bra flyt och fått en hel del gjort. Vi har inte bara hållt på med artiklar utan även arbetat lite mer med våra inledning och bakgrund. Jag har skrivit färdigt teorianknytningen och min skrivarkompis har letat statistik. Dessutom har vi skrivit ner en del till metoddelen men bara i punktform för att vi ska komma ihåg hur vi har gjort allt och i vilken ordning. Det är ju superviktigt att metoddelen är korrekt och punktlig över hur vi har gjort så att läsaren kan förstå exakt hur det gått till.

Över lag tycker jag att det känns som om att vi har ett bra flyt. Vi samarbetar bra och vi har lätt för att komma igång och jobba effektivt. Vi trivs i varandras sällskap och för det mesta så tycker vi lika och jobbar mot samma mål. Jag tycker faktiskt att det är skitroligt än så länge och jag ser fram emot måndagarna mer under helgen eftersom att jag är så ivrig för att få jobba med uppsatsen. Vi kommer vara sjukt stolta när vi är färdiga med den, det är en sak som är säker! 

Nu i helgen ska vi läsa de sista artiklarna så vi kan dra igång med skrivandet direkt på måndag, längtar redan haha!
Ha en bra helg nu så hörs vi nästa vecka, Kram!