Header
Herrej*vlar.. Jäkla massa pluggande just nu alltså. Därav min något slöa uppdatering. Vi går igenom mängder med sjukdomar vid varje tillfälle så man hinner inte direkt renskriva sjukdomarna mellan gångerna vilket gör att det staplas på hög här hemma. Men men det är kul och man lär sig mycket det ska dock bli skönt när man blir klar också haha ;) 

En annan sak som är inplanerad under denna kursen är att vi ska åka på obduktion. Ska bli spännande och intressant men samtidigt väldigt skumt att det faktiskt är en död människa de ska skära i och vi ska titta på. Jag har inga problem med att se en död människa men just skärandes kommer att kännas väldigt underligt. 

Ha det bra, vi hörs ❤️
Fick ett önskemål om att länka en vetenskaplig artikel på engelska som vi haft på seminarium. Här kommer en halv artikel haha :)


Trevlig läsning! Not haha dom är inte så roliga :)
Hej alla fina.
En vecka till i skolan har gått. Vi har gått igenom hjärnans sjukdomar. Det var några stycken men jag kan inte säga att jag tycker det varit allt för svårt eller komplicerat. Lagom helt enkelt. 
Jag har lagt ner tid på detta, det har jag och jag känner att jag kan mycket (inte allt). Varför jag kanske inte lagt ner dom sista 10% på detta är pga att jag kommer att vara tvungen att skriva omtenta på examination A. Jag är inte i sverige då och kommer behöva hoppa över den. Det innebär att hjärnans sjukdomar samt njurarnas sjukdomar kommer examineras den 16 november istället för den 3 oktober. Därför vet jag om att om jag lär mig 90% så kommer jag nog få full koll på allt när jag börjar tentaplugga på riktigt. Jag känner att jag inte bör försöka sätta all info redan nu för då finns risken att jag inte lägger ner tillräcklig tid innan tentan och så failar jag för att jag glömt. 

Nästa vecka börjar vi på njurarnas sjukdomar! Spännande.

Ha det bra, vi hörs!