Header
Då var första dagen över. Introduktionen var väl inte sådär jätte bra direkt. Den gav inte klarhet till de olika momenten i kursen. Jag vet fortfarande inte vad alla moment innebär. Vi skulle få mer information längre fram sa examinatorn så vi får se. 

Just nu ska vi läsa vars en kandidatuppsats och granska den. Sen ska vi skriva ca en A4a sida om denna uppsats för att sedan presentera det under en workshop på torsdag.

Vi skulle även skriva en hemtentamen i kvantitativ metod, läsa en bok och begreppanalysera samt skriva en skriftlig tentamen i kvalitativ metod. Men riktigt hur de okika momenten är upplagda vet jag inte, haha. Det är mycket som är oklart. Men men, jag läser uppsats och antecknar ikväll och imorgon så får onsdag gå till att läsa kurslitteratur.

Ha det bra så länge, KRAM!
Nu drar det äntligen igång. Termin 5(!!) är här. Shit pommes det är helt otroligt men också så jävla kul. Ser så mycket fram emot sista året. Vi ska skriva uppsats. Vi ska avverka en del simuleringar. Vi ska praktisera i 15 veckor. Vi ska göra vår bedside och skriva NKSE-tentan. Ja vi ska göra hur många roliga saker som helst! Det är med skräckblandad förtjusning som jag tänker på uppsatsen. Jag ska skriva med världensbästa brud och jag är övertygad om att vi kommer att bära varandra genom tunga situationer.

Idag börjar vi med kursintroduktion i den första 5-veckors kursen som är vetenskaplig teori och metod 2. Den är en uppföljning på den kurs vi redan läst men även en förberedande kurs innan uppsatsen. Jag har faktiskt ingen anning om vad denna kurs kommer att ge men det ger nog med sig under dagen. Schemat vi fått tyder på att vi inte behöver vara alltför stressade, skönt ;)

Men men nu ska jag snart köra, jag skriver mer ikväll.