Header
"Cancer: jag hatar dig. Hoppas du får cancer själv och dör. 
Du har rört vid mitt bröst, och jag kommer att förlora det inom några månader på grund av dig. Någon av oss måste ju dö. Och det ska inte bli jag. Det ska bli ett sant nöje att döda dig"
       - www.jeanines.blogg.se

In och läs! 


Svar:
Ja, på vår högskola kan man enbart få antingen G-godkänt eller U-underkänt. Det finns varken högre eller lägre. På vissa skolor vet jag att man har VG- väl godkänt också och vissa har nog A-F men hos oss är det antingen G eller U.

Kram 🌸
Godkväll vänner. Fredag idag och vi har haft självstudier. Satte mig vid 9 och sen så vips så var klockan 16. Jag känner verkligen att det är bäst att sätta sig direkt på morgonen och sen sitta så länge som man känner för. Att sätta sig på eftermiddagen, funkar inte för mig för då blir det inte av haha. 
Idag gick jag tillbaka och kikade lite på de sjukdomarna vi höll på med de första 5 veckorna av kursen och gud vad man tappar mycket fort. Visst kommer man ihåg en del men vissa saker hade man verkligen glömt.

Igår var vi på seminarium för bukorganens sjukdomar. Det var verkligen ett givande seminarium där alla kom till tals och man fick mycket kunskap med sig hem. Tummen upp för sådana seminarier! 

Nästa vecka går vi onsdag och torsdag, resterande dagar är självstudier. Därför är det lite bloggtorka hör eftersom att man sitter mycket hemma själv begravd i böckerna. Nästa kurs lär det bli mer bloggande, vi kommer ha mycket laborationer och mycket arbeten! 
Ha en bra helg! Kram ❤️