Header
Det är precis det vi har haft idag! Hela eftermiddagen och gud vad kul det är! Och inte alls så svårt som jag först trott. Det är ju väldigt enkel matematik men det krävs att man verkligen tar det lugnt och tänker efter vad som är vad. Tex: dos, styrka och mängd verksam substans. Vet du två utav dessa faktorer så kan du räkna ut det tredje.
Vi gick igenom procent, mmol, IE och infusionshastighet också. Detta var verkligen något jag tyckte var kul iallafall om man jämförde med det vi hade på förmidagen, Vetenskapsteori. Gud vad rörigt och tråkigt det är. 

Här är en bild tagen på föreläsningen i eftermiddags.


Här är en bild på vad jag borde göra nu!Den 19 februari släppte Universitetskanslerämbetet ett pressmedelande om kvalitén på Sveriges sjuksköterskeprogram. Högskolan i Halmstad hade hög kvalité på sin utbildning :)Här är länken också för den som vill läsa: 
http://www.uk-ambetet.se/nyheter/saarkvalitetenpasjukskoterskeutbildningarna.5.23460b45143e7ded837a6a.html
Godmorgon! Ny vecka, ny kurs. Går bara till 12 idag så det är skönt. Jag tänkte berätta lite mer av det jag vet om denna kurs. Den heter Omvårdnad Vetenskaplig teori och metod 1 och vad jag förstått så kommer vi läsa om forskningsprocessen, etik i forskning, kritisk granskning och kvalitativa metoder osv. Kan säkert bli spännande :) I denna kurs kommer vi även ha Läkemedelsberäkning eftersom att vi i nästa kurs kommer att ha läkemedelsberäkningstenta! Iihhh, det är 100% rätt för G på den.. Jaja, man får nog räkna med att göra om den både en och två gånger! 

Jag tänkte också bara understryka att jag ALLTID svarar på kommentarer under era kommentarer. Så om ni vill läsa svaret på er kommentar så gå in på samma inlägg och titta där :)