Header
Har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna! Kan bero på att det inte hänt så mycket. Men idag var det dags för en introduktion till tema 2. Nu börjar vi alltså om med nya mål, ny kurslitteratur och nytt fall. Känns lite bättre denna gången eftersom man har bättre koll på vad som ska göras. Dock känns det som att motivationen lite har försvunnit, dessutom har jag så mycket att göra här hemma att jag inte kan sätta mig med litteraturen föräns sent och då blir det inte lika seriöst.. Jaja detta temat är lite enklare om jag nu vågar att säga så. Det är lite mer konkreta mål, fallet är lite bättre beskrivet osv så när jag väl kommer igång ska det säkert gå bra. Dock undrar jag om dom kanske har större krav på oss nu när vi redan avslutat ett tema så det är som sagt blandade känslor inför detta. Imorgon är det föreläsning hela dagen, ska dock försöka sitta lite med böckerna när jag kommer hem.
På fredag är det självstudier tack och lov! Har lite ärenden vid middag men resten av dagen SKA spenderas med plugg å där med basta! Haha
Då var det måndag! Blandade känslor, känner mig trött på att läsa, trött på måndagar. Trött allmänt. Men jag tror att det beror på att jag käkar dåligt och känner mig stressad! 
Men men, idag var det seminarium. Som jag tror gick bra, grupperna vi arbetat i splittrades och vi fick disskutera i andra grupper vilket gick bra. Där efter fick vi skriva ner allt vi kommit fram till på ett papper och sedan på tavlan och därefter disskuterade vi om det de olika grupperna skrivit på tavlan. Som sagt så tror jag det gick bra, jag har ju inget att jämnföra det med. 
Nu när detta fallet är avslutat är det bara att ta tag i det nya! Blev dock väldigt trött när jag läste allt som skulle läsas denna gången.. Haha, ja nu ska jag sluta klaga! Det är ju precis detta jag vill bli! Det är nog bättre imorgon. Hörs då, pusss
Godkväll kära läsare :)
Idag har varit en bra dag som slutar med pizza till idol! Vad duktiga dom är :) 
Idag var det dags för redovisning och det gick jättebra, alla var duktiga och fick beröm! Det finns inte så mycket mer att säga om det, det var en rolig uppgift som gick bra. Om vi får något betyg på detta i efterhand eller hur det kommer att gå till vet jag inte. Kanske var det bara meningen att vi skulle göra uppgiften och redovisa och sen inte så mycket mer :)
Nu gäller det bara att ladda upp inför seminariet på måndag. Första seminariet, iihh. Jag känner mig inte så stressad och jag tänker inte råplugga för det ger mig inget. Detta är första seminariet, jag tänker ta det som det är och kan lättare lägga fram plugget till nästa seminarium eftersom då vet jag vad jag har att vänta! Jag brukar vara lite för lugn vad det gäller prov och sådär.. Haha dock inte när jag gjorde min uppkörning ;) hahah! 
Japp nu ska jag kolla vidare på idol! Ha en bra helg, så hörs vi på måndag :)