Header
Så! Då har vi packat ner 2017 i hippocampus. Det har varit ett väldigt stort år för mig och jag tar med mig många minnen. Jag arbetade gravid första halvan av året, 31/7 födde jag mitt första barn och tiden sen dess har rusat fram. Det har helt klart varit ett år fyllt med kärlek, hopp och förväntan men samtidigt har det nog varit ett av mina tuffaste år att ta mig igenom. Att få barn och vara osäker i sin mammaroll är inte lätt och för vissa tar det längre tid att landa och för andra går det fort och känns naturligt från start. Hur som helst, detta ska inte bli en mammablogg (om än jag förstår dom som skaffar det, det finns mycket att ventilera som förälder)  och handledningskursen är nu inne i sin sista halva. Jag har fått besked om att mitt första paper är godkänt. Det var t.o.m. rätt bra tydligen. Det andra papert är klart sedan länge men inlämning är inte förens den 23/1.

Det jag jobbar med nu är rapporten och det går sååå segt. Jävla skit rapport. Man kan säga att rapporten är upplagd för de som faktiskt har handlett några år tidigare. Jag har ju inte det och därav blir ganska mycket utav det hela krystat. Jag får liksom "låtsat" om hur jag själv handleder o.s.v. för att sedan koppla min låtsashandledning till litteratur och vetenskap. Det funkar ju men jag kommer inte riktigt in i något flyt. Rapporten ska vara klar den 22/2 så det är ju fortfarande gott om tid. Jag ska totalt babbla ihop 3500 ord och sitter nu med drygt 1300 så det är ju en bit kvar. Har tyvärr inte heller tillgång till all litteratur så det är ännu en käpp i hjulet. Nåväl, boken jag köar på lär väl komma in i det närmsta och jag ger mig inte i första taget så jag ska nog sno ihop dom där orden till slut iallafall.

Något annat roligt jag kan meddela är att jag ska börja jobba igen så smått. Jag gör min första dag på fredag redan. Känns helt sjuk men jag är faktiskt lite nervös. Det beror nog bara på att jag kommer att befinna mig i total ovisshet när jag kommer dit. Jag vet om att jag förmodligen kommer att komma in i det snabbare än jag anar men jag gillar inte tanken på att inte ha "koll" på de vårdtagare jag ska ha hand om. När jag var patientansvarig hade jag koll (läs, mer koll) och det är då jag vet att jobbet nästan alltid flyter på oavsett vad som händer liksom. Men men, det ska bli skönt och roligt att komma igång igen. Det har jag ju trots allt längtat efter!

God fortsättning på er och all lycka till er som står inför kommande examen!

Kommentera

Publiceras ej