Header
Kilade in på bloggen och upptäckte att det fortfarande är en hel del folk som kommer in och besöker mig varje dag. Blev nästan lite rörd och fick direkt dåligt samvete över att inte bloggat något på sista tiden. Allt jag har att blogga om nu är ju min vardag, skolan är slut och jag är godkänd i allt. Jag kan lägga ett helt år bakom mig och bara blicka framåt mot nästa år.

Jag kan bli sådär filosofisk ibland och jag tänker väldigt mycket alltid. Har alltid varit sådan som person. Jag reflekterar över allt och jag tänker mig in i olika situationer och funderar över hur jag skulle agera. Det jag funderar mycket över just nu är hur jag kommer att vara som sjuksköterska? Kommer jag att vara sådär kompetent och intelligent som alla andra sjuksköterskor är? Kommer jag att ha samma pondus och samma fokus som sjuksköterskor brukar ha? Det är svårt att tänka sig in i situationen. Jag vill vara så smart, klok och ha fötterna på jorden. Jag vill vara vis. Jag vill trösta. Jag vill informera, utföra. Jag vill. JAG VILL.

Jag lever i ett lugn just nu. Det är skönt. Men jag längtar. Jag längtar till att få börja på men också avsluta år 2. Jag vill bli färdig. Det är min längtan. Jag är snart där. Snart.