Header
Kikar in bara för att hälsa god jul och gott nytt år! Vi hörs 2015, ha det bra så länge! KRAMAR
Jag skulle vilja tacka Johanna för den fina kommentar jag fick utav dig! Jag har läst den flera gånger och den gör mig lika glad varje gång. Jag hoppas verkligen att min blogg fortsättningsvis kan vara till lika god nytta som tidigare och att du bestämmer dig för att tacka ja nästa gång! Det är ett fantastiskt och mångfacetterat yrke som passar många människor. Ge det en chans, du lär märka ganska snabbt om det passar dig eller inte. Glöm bara inte att uppdatera mig om hur det går för dig, hihi.
Följ ditt hjärta! Ha det bäst, många kramar!
Vilken bra fråga, och svar såklart!:) jag ska också börja plugga sskprogrammet nu i januari. 
Vore kul med ett inlägg med lite tips och trix att tänka på inför skolstart. 
Typ vad man behöver köpa innan skolan börjar, vad man bör ha med sig, ska man köpt litteraturen till första dagen? Vad för väska är bra att ha... 
Och vad du tycker kan vara bra att ha tänka på generellt. Vore supersnällt!!

Svar: Hej! Gud vad roligt att du också ska läsa. 
Oavsett vad så är det viktigaste att du tar det lugnt och inte stressar upp dig inför starten. Det är helt onödigt. 
Det är egentligen inte något särskilt du behöver köpa inför. Om det inte är så att du inte har någon dator eller ipad. Jag använder min ipad till allt. Den är bra att skriva på samt ladda ner dokument på och så. Sen vad det gäller väskan så har jag ingen speciell men det är klart bra om den är stor och rymlig.
Det kan även vara bra att ha införskaffat några block, lite pennor samt några pärmar/mappar som du kan förvara alla miljontals papper du får. 
Litteraturen är bra om du har skaffat. Kanske inte all men mestadels. Du behöver dock inte ha med böckerna första dagen. 
Hoppas svaret var till hjälp och lycka till! Det är ju snart vårtermin :) Kram!