Header
Föresten, ställ era frågor om vad ni vill, praktik, studier, läkemedelsberäkning osv osv. Det blir lättare för mig att skriva om praktiken om jag har lite frågor att utgå från.
KRAM!

5 kommentarer

Caroline

19 Mar 2015 16:14

Hej,
Är också blivande ssk, men går första terminen. Det är jätte roligt att läsa din blogg.
Berätta gärna om vad du fick göra för uppgifter under praktiken, vilket typ av ansvar du hade, vad du fick göra själv/vad fick du inte göra? Hur reagerade patienterna på att du var student?

Martina – Sjuksköterskestudent på Göteborgs universtiet

19 Mar 2015 20:57

Försöker desperat att komma på en fråga, men har pluggat hela dagen och huvudet är tomt. Hoppas du får ihop ett bra inlägg om praktiken ändå! ;)

Sarah

19 Mar 2015 21:14

Har en fråga om praktik. Ska ha första praktiken på sjukhus till hösten, då jag börjar termin 2 på ssk-programmet, vilken typ av avd skulle du rekommendera för att lära sig så mycket som möjligt?

Studentsyrran

20 Mar 2015 22:30

Är du nöjd över din skola/ditt program? Är det var du förväntade dig - svårare/lättare, roligare/"tråkigare", slappare/intensivare?

tyra

21 Mar 2015 19:41

* Vad känner du dig inte säker på när det kommer till en sjuksköterskas uppgifter, ex CVK, sond, infusionspumpar , dokumentation etc som du vill hinna lära dig mer innan du är klar?
* Vad blir er nästa praktik? Ni har som jag förstått det haft rätt allmänna inriktningar hittills, så borde inte ex psyk, barn, ane, op, iva komma snart?
* Har du börjat få ideér om ämne för C-uppsatsen? Om ni vill göra litteraturstudie, intervjuer eller något annat? Skriver ni den självständigt eller två och två?
* Börjat få någon idé om vilken typ av avdelning du vill börja arbeta med när du är klar? Eller vill du kanske arbeta på något boende via kommunen?
* Uppstod det någon situation under sista praktiken som du tyckte var etiskt svår?

Kommentera

Publiceras ej