Header
Jösses, veckorna springer iväg och imorgon går vi in på vecka 6 i uppsatsskrivandet. Det är helt sjukt att mer än hälften strax är gjort. Jag kan verkligen inte fatta det. Det borde ju innebära att halva uppsatsen är klar? Och det är den ju i praktiken faktiskt. Det är resultat, diskussion och konklussion kvar. Så spännande! Vi kom faktiskt igång med resultatet i veckan. Vi försökte koda och para ihop delar och sitta och markera osv osv. Så nu börjar vi få ordning på det. En halv sida fick vi ihop och om än det inte är mycket så vi det på gång nu iaf. Jag har en känsla av att vi kommer producera ganska mycket denna veckan. Kommer vi bara igång så brinner våra fingrar över tangenterna! Är så taggad inför dessa sista veckorna. Att snart få färdigt uppsatsen, att få börja på opponering och allt det där ser jag fram emot så mycket. Jag är så jäkla stolt och glad redan och då är vi inte ens färdiga haha :D 

Veckan som kommer ser ut ungefär såhär. Imorgon blir det skrivande i mängder från morgon till sen eftermiddag. På kvällen är det mingel med personal och chefer i hemsjukvården. De ska presentera sig och prata om deras verksamhet. På tisdag blir det ungefär samma som imorgon, skrivande i massor. På onsdag har vi ett nytt möte med skrivpunkten som ska gå igenom våran inledning och bakgrund för att typ göra de sista justeringarna, sen därefter blir det mer skrivande. På torsdag är det mingel på sjukhuset där alla avdelningar kommer vara och presentera sig inför framtida jobb. Dessutom har vi handledning på eftermiddagen. All övrig tid blir att skriva på. Och sist men inte minst blir det åter igen att skriva, skriva och skriva lite till på fredag och förhoppningsvis kunna hålla helg därefter. Vi är beredda på att lägga tid till plugg på helger eftersom att det känns som att tiden är knapp ibland men om jag känner oss rätt kommer vi vara ganska produktiva i veckan så att vi inte ska behöva plugga på helgen. 

Den 25:te nov är det inskick till examinator då hon ska läsa igenom vårt arbete för att se ifall hen tycker att det är tillräckligt bra för att gå upp till examination... åh va pirrigt!!

2 kommentarer

P

08 Nov 2015 22:54

Intressant. =) Hoppas det går bra

Svar: Ja det hoppas jag också :D
blivandessk.blogg.se

e

11 Nov 2015 15:03

hej! vilken intressant blogg! jag läser också till sjuksköterska men i göteborg, är nyfiken på vad du valt för ämne, vad skriver ni om? :)

Svar: Hej! Vad kul att du också läser och att du hittat hit! :) Vi skriver om vårdrelationer :)
blivandessk.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej