Header
Veckorna bara flyger förbi och nu är vi inne på den femte veckan av uppsatsskrivandet. Halva kursen har snart passerat och det är idag exakt en månad till deadline. Spännande! Känns som om att vi både har gott och ont om tid. Vi har ju "bara" resultat och diskussion kvar men det känns som om att det är rättså mycket ändå. Fasar för diskussionen faktiskt. Men men, det kommer att lösa sig. 

Imorgon ska vi till skrivpunkten. En skrivhjälp på skolan. Vi har skickat in vårt material och kommer att få feedback på det vi skrivit. Ska bli kul att låta någon ny få läsa vårt arbete, hoppas hon gillar det och har mycket tips för att förbättra texten. Sen på onsdag ska vi både på manusseminarium och på handledning. Manusseminariet känns okej men är faktiskt nervös inför handeldningen. Känns inte som vi har producerat nått sen sist, fast jag vet ju om att det inte är sant. Det vi däremot inte har gjort är att producera mycket ny text men vi har bearbetat det vi har rättså ordentligt och lagt till/tagit bort en del. Idag ska vi dessutom börja på resultatet, vi är mitt inne i bearbetningen kan man säga. Vi ska försöka strukturera upp och koda vårt material så att allt blir lite mer begripligt. 

Ska försöka uppdatera efter onsdag när samtliga moment är genomförda så får vi hoppas vi fått ordning på allt. Ha det bra så länge, Kram!

Kommentera

Publiceras ej