Header
Detta har varit en SÅ bra dag så ni anar det inte. Vi började med seminariumet där vi alla lämnade synpunkter på varandras arbeten vilket var jätte givande. Det är så viktigt att höra vad andra tycker och tänker och det ger en jätte mycket. Att få sin text läst av utomstående ögon är värdefullt. Vi fick en del kritik på ordval och meningsbyggnader men även på upplägg och val av rubriker tex under Bakgrund. Vi fick också positiv kritik på innehållet som de tyckte var bra och att vårat ämne och titel var intressanta. 

Därefter var det dags för handelning. Först och främst måste jag än en gång skriva att vi har världens bästa handledare, hon är så snäll och engagerad och pushar oss verkligen. Precis som en handledare ska vara! Både jag och min skrivarkompis har varit oroliga för att det vi skrivit inte ska ha varit bra nog eller att vi varit för långt från syftet osv så när vår handledare idag gav oss så mycket beröm för vår insats så var det en stor sten som lättade från våra hjärtan. Hon tyckte vi kommit så långt på den korta tiden, hon tyckte vi var på helt rätt väg och sa t.o.m. att hon inte behövde handleda oss eftersom vi redan var inne i processen! Så jäkla skönt. Vi satte dock upp ett nytt mål inför nästa handledningsmöte om en vecka så får vi se vad vi hinner med tills dess. 

Imorgon kör vi igen, denna gång med att granska våra artiklars vetenskapliga kvalité. Kanske inte lika kul men nödvändigt. 
Ha det bra, Kram!

1 kommentarer

P

16 Oct 2015 19:15

Hmm, undrar vem denna handledare är egentligen. Låter som en bra en. :D Någon lärare eller?

Svar: Ja hon är toppen och ja hon är en lärare som du garanterat stött på ;) Tänker dock inte ge ut namnet offentligt :)
blivandessk.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej