Header
Igår var vi på informationssökning på biblioteket. Vi fick en rejäl genomgång i hur man ska gå tillväga för att enklast hitta vetenskapliga artiklar. Vi fick massor med tips och trix och så fick vi tid för att prova själva. Denna genomgång gjorde det klart mycket lättare och nu förstår vi varför vi slitit oss i håret alla andra gånger vi har letat artiklar, helt enkelt för att vi gjort fel! Su nu känns det inte riktigt lika tufft att veta att vi snart ska skriva uppsats faktsiskt.

Efter att vi varit på bibblan stack jag och min skriva kompis till ett jätte mysigt fik och satte oss med en massa kaffe och annat gott och började plugga. Vi fixade hela seminarieuppgiften i den kvantitativa delen. Det känns inte jätte bra för många av frågorna förstod vi inte och vi är långt ifrån säkra på om vi gjort rätt men vi får liksom gå på seminariet och göra det bästa av situationen. Det är skönt att det är gjort iaf. 

Idag ska vi sitta och plugga via skype. Vi ska göra färdigt den kvalitativa delen och påbörja vår begreppsanalys. Resten utav dagen kommer för mig att gå till att läsa i den skönlitterära boken som också ska läsas. Den är faktiskt rättså bra så den är lätt att läsa :)

Kommentera

Publiceras ej